Verkkokauppa

Moodmetric-älysormus

Moodmetric-älysormus

Moodmetric-mittaus auttaa tunnistamaan, mitkä asiat elämässä aiheuttava korkeaa psyykkistä kuormitusta ja mitkä asiat palauttavat. Sormusta on saatavilla viittä kokoa sekä neljää väriä.

Koot:

XS – 16mm – US5.5
S – 17mm – US6
M – 18.5mm – US8.5
L – 20mm – US10
XL – 21.5mm – US12

229  / KPL sis. alv. 24%

Poista
Määrä:

Moodmetric-älysormus

Moodmetric-mittaus auttaa tunnistamaan, mitkä asiat elämässä aiheuttava korkeaa psyykkistä kuormitusta ja mitkä asiat palauttavat. Sormusta on saatavilla viittä kokoa sekä neljää väriä.

Moodmetric-älysormus on helppokäyttöinen stressinhallinnan työkalu

Moodmetric-älysormusta on saatavilla neljää eri väriä

musta
luumu
vihreä
harmaa

sekä viittä eri kokoa

XS – 16mm – US5.5
S – 17mm – US6
M – 18.5mm – US8.5
L – 20mm – US10
XL – 21.5mm – US12

Moodmetric-älysormus on suomalaista teknologiaa

• Moodmetric-älysormus mittaa ihon sähkönjohtavuuden muutosta (electrodermal activity)

• Sormusta käytetään stressin viikkoja tai kuukausia kestävään seurantaan.

Pitkäkestoista mittausta tarvitaan, kun
a) halutaan ymmärtää onko kohonnut kuormitustaso seurausta hetkellisestä
kuormittavasta jaksosta vai onko se seurausta kroonisesta stressistä
b) motivoidaan yksilöä tehokkaampaan stressinhallintaan reaaliaikaisen
palautteen avulla.

• Mittaussignaali vastaa laboratoriolaitteiden tasoa
Moodmetric-mittausta on tarkasteltu kahdessa erillisessä tutkimuksessa. Molemmissa havaittiin Moodmetric-mittaussignaalin olevan hyvin lähellä laboratoriolaitteen tarkkuutta (Torniainen, 2015) (Pakarinen, 2019).

Pekko on organisaatioiden ja henkilökohtaisten hyvinvoinnin mittaamisten asiantuntija. Ensimmäisen terveysteknologian mittalaitteen, sykemittarin, hän osti vuonna 1997. Hän on käyttänyt ja tutkinut omakohtaisesti terveysteknologiaa lähes 20 vuoden ajan. Hän esiintyy julkisuudessa tittelillä Suomen mitatuin mies, ja käyttää aktiivisesti yli 30 mittalaitetta ja 130 sensoria.  Väitöskirjassaan hän tutki matkapuhelinverkon monimuuttujaista dataa ja sovelsi sen optimointiin kehittyneitä analyysimenetelmiä kuten neuroverkkoja. Tohtori Vehviläinen on kysytty esiintyjä ja hän on esiintynyt asiantuntijana usein kansallisessa mediassa, ml. Helsingin Sanomat, YLE:n radio ja TV-lähetykset, Kauppalehti, MTV3 Huomenta Suomi, sekä Radio Nova.

Oletko jo tutustunut näihin?

Oura-älysormus & hyvinvointikartoitus

338 € sis. alv 24 %

Tällä hetkellä myynnissä vain Oura Heritage, väri musta. Sormuksen hinta 314 € + toimituskulut 15 €. Hyvinvointikartoituksen hinta 9 €. Yhteensä 338 €.

Hyvinvointikartoitus ja palaute

99 € sis. alv 24 %

Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi. Asinatuntijan kanssa käyty palaute täydentää tulosten tulkintaa ja saat eväitä hvyinvointisi kehittämiseen. Palaute on kestoltaan 45 min ja se toteutetaan etäyhteydellä.

Geenitesti

169 € sis. alv 24 %

Digiterveys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin geenitestin. Geenitestin on suunnitellut LitT Minna Tervo yhteistyössä genomiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla saat selville hyvinvointisi perimän. Analysoimme yhteensä 81 geenivarianttia, joista saat yhteenvedon 24:sta hyvinvointiisi vaikuttavasta ominaisuudesta.