Verkkokauppa

Polar Grit X Pro

Polar Grit X Pro

Premium Outdoor urheilukello

Polar Grit X Pro:ssa yhdistyy armeijatason kestävyys, safiirilasi ja erinomainen akun kesto – tämä kello tarjoaa käyttöösi uusia navigointityökaluja, jatkuvasti päällä olevia outdoor-ominaisuuksia sekä Polarin huipputason treeniominaisuuksia, jotta voit mennä juuri sinne minne haluat.

499  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Polar Grit X Pro

Uusinta urheiluteknologiaa

Uusinta teknologiaa hyödyntävä Polar Grit X Pro antaa sinulle kaiken sen harjoitusdatan, jota tarvitset voidaksesi maksimoida suorituksesi.

Parhaat ratkaisut sykkeenmittaukseen

Polar Grit X Pro toimii erilaisten sykeseurantaratkaisujen kanssa, jotta löydät ihanteellisen sykkeenmittausmenetelmän jokaiseen lajiin. Lue lisää

Seuraa juoksutehoasi

Polar Grit X Pro mittaa juoksutehon suoraan ranteesta – ylimääräisiä juoksusensoreita ei tarvita. Lue lisää

Palkittu muotoilu yhdistettynä armeijatason kestävyyteen

Polar Grit X Pro on voittanut muotoilupalkintoja ja läpäissyt useita Yhdysvaltain armeijan standardin mukaisia testejä, mukaan lukien lämpötila-, pudotus- ja kosteustestit. Lue lisää

Optimoi treenisi

Jos haluat treenata ammattilaisen tavoin, sinun täytyy myös palautua ammattilaisen tavoin. Polar Grit X Pro:n ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen treenikuormituksen ja palautumisen seurantaratkaisu auttaa löytämään oikean tasapainon treenin ja levon välillä sekä välttymään vammoilta.

Näe treenin vaikutukset

Uusi Training Load Pro™ antaa kattavan kuvan siitä, miten treenit rasittavat kehoasi eri tavoin.

Estä liikaharjoittelu ja vammat

Näet, onko kehosi valmis treeniin, ja saat palautumiseen liittyvää palautetta Recovery Pron™ avulla.

Näin se toimii

 

 

Värivaihtoehdot:

 

Premium-outdoor-urheilukello

Armeijatason kestävyys, safiirilasi ja erinomainen akun kesto – tämä kello tarjoaa käyttöösi uusia navigointityökaluja, jatkuvasti päällä olevia outdoor-ominaisuuksia sekä Polarin huipputason treeniominaisuuksia, jotta voit mennä juuri sinne minne haluat.

Voit myös synkronoida harjoitustietosi automaattisesti muihin palveluihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

Huipputason treenialusta

Kattavien treenaamisen suunnittelu- ja analysointityökalujen, automaattisen treenipäiväkirjan, etenemisraporttien ja monien muiden ominaisuuksien avulla Polar Flow auttaa sinua saavuttamaan kaikki treenitavoitteesi. Lue lisää

Tietoja myös valmentajallesi

Jaa kaikki harjoitustietosi valmentajasi kanssa, saa palautetta heti ja suunnittele kautesi yhdessä valmentajan kanssa maksuttoman Polar Flow for Coach ‑palvelun avulla. Lue lisää

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Polar Ignite 2

229 € sis. alv 24 %

Älyominaisuuskislla varustettu GPS-fitnesskello

Polar Ignite 2 ‑fitnesskello on tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs. Saat henkilökohtaista opastusta treeneihin, palautumiseen ja uneen. Lisäksi kello näyttää ja tuntuu hyvältä vuorokauden ympäri.

Polar Vantage M2

299 € sis. alv 24 %

ÄLYOMINAISUUKSILLA VARUSTETTU GPS-URHEILUKELLO

Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kellossa yhdistyvät suorituskyky, erinomaiset ominaisuudet ja ammattilaisen asenne. Se tarjoaa henkilökohtaista dataa ja opastusta kehittymisen tueksi sekä älykellojen keskeiset ominaisuudet, joiden avulla pysyt ajan tasalla.