Verkkokauppa

Polar Grit X

Polar Grit X

Outdoor-urheilukello GPS:llä ja kattavilla treeniominaisuuksilla

Polar Grit X ‑outdoor-urheilukellossa yhdistyvät kestävä ja kevyt rakenne, parhaat treeniominaisuudet sekä huipputason Polar Flow ‑treenialustan tarjoamat mahdollisuudet.

Polar Grit X ‑kellossa on sisäänrakennettu GPS, kompassi ja korkeusmittari sekä Polarin ainutlaatuiset Smart Coaching ‑ominaisuudet, joiden avulla olet valmis uusiin seikkailuihin.

449  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Polar Grit X

Tyyliä ja kestävyyttä

Kun menet pidemmälle kuin kukaan muu, tarvitset työkaluja, jotka eivät jätä sinua pulaan. Polar Grit X auttaa sinua suoriutumaan rankimmistakin treeneistä ja sopii silti hyvin arkityyliisi.

Armeijatason kestävyys

Polar Grit X on läpäissyt useita MIL-STD-810G-testejä, mukaan lukien äärilämpötila-, pudotus- ja kosteustestit.

Nauti keveydestä

Vain 64 grammaa painava Polar Grit X on yksi markkinoiden kevyimmistä outdoor-urheilukelloista.

Pitkien matkojen kumppani

Erinomainen akunkesto ja erilaiset virransäästötilat varmistavat, että Polar Grit X ‑outdoor-GPS-kellossa riittää virtaa pitkiinkin seikkailuihin.

Liiku missä ja miten vain

Oletpa sitten treenaamassa ulkona poluilla tai valmistautumassa tuleviin seikkailuihin huoltavien treenien parissa sisätiloissa, Polar Grit X tarjoaa kaikki tärkeät työkalut edistymisesi seurantaan ja tavoitteidesi saavuttamiseen.

Opi tankkaamaan

Pidä energiatasosi ylhäällä koko treenin ajan uuden FuelWise™-tankkausavustajan avulla. Lue lisää

Saavuta uusia korkeuksia

Hill Splitterin™ yksityiskohtaiset ylä- ja alamäkitilastot kertovat, miten suoriuduit reittisi nousu- ja laskuosuuksilla. Lue lisää

Tähtää pidemmälle

Matkasi alkaa jo paljon ennen polun alkupistettä. Automaattinen palautumisenmittaus ja mukautuvat päivittäiset treenit varmistavat, että olet valmistautunut riittävän hyvin polkujen valloitukseen.

Pysy oikealla polulla

Suunnittele reittisi Komootissa ja anna kellon yksityiskohtaisen opastuksen pitää sinut oikealla reitillä. Lue lisää

Älä anna sääolosuhteiden pidätellä sinua

Huono sääkään ei haittaa, kunhan olet varustautunut oikein. Polar Grit X näyttää sinulle tämänhetkisen sään ja kahden päivän ennusteen.

 

 

Värivaihtoehdot:

 

Huipputason treenialusta

Polar Grit X on yhteensopiva Polar Flow ‑sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa. Kaikki treeni-, aktiivisuus- ja unitietosi sekä suunnitelmasi ja edistymisraporttisi säilyvät kätevästi yhdessä paikassa, jossa voit tarkastella niitä aina tarvittaessa.

Suunnittele ja analysoi

Tee treenisuunnitelma koko kaudelle ja seuraa edistymistäsi kattavilla analyysityökaluilla.

Synkronoi tiedot muihin palveluihin

Polar Flow’lla voit synkronoida automaattisesti kaikki harjoitustietosi muihin sovelluksiin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Polar Ignite 2

229 € sis. alv 24 %

Älyominaisuuskislla varustettu GPS-fitnesskello

Polar Ignite 2 ‑fitnesskello on tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs. Saat henkilökohtaista opastusta treeneihin, palautumiseen ja uneen. Lisäksi kello näyttää ja tuntuu hyvältä vuorokauden ympäri.

Polar Vantage M2

299 € sis. alv 24 %

ÄLYOMINAISUUKSILLA VARUSTETTU GPS-URHEILUKELLO

Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kellossa yhdistyvät suorituskyky, erinomaiset ominaisuudet ja ammattilaisen asenne. Se tarjoaa henkilökohtaista dataa ja opastusta kehittymisen tueksi sekä älykellojen keskeiset ominaisuudet, joiden avulla pysyt ajan tasalla.