Verkkokauppa

Polar Unite

Polar Unite

Fitnesskello, jossa sykkeenmittaus ranteesta ja unen seuranta

Polar Unite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus ja GPS puhelimen yhteyden kautta. Tämän monipuolisen ja erittäin kevyen fitnessmittarin avulla nukut paremmin, treenaat fiksummin ja löydät tasapainon elämääsi – se on henkilökohtainen oppaasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

149  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Polar Unite

Löydä tasapaino paremman unen ja palautumisen avulla

Nukkumalla paremmin myös palaudut paremmin – ja nautit tasapainoisemmasta elämästä. Kun kaikki palaset loksahtavat kohdalleen, sinun on helpompi löytää potentiaalisi.

Kerää voimia yön aikana

Nightly Recharge™ ‑palautumisen seuranta tarjoaa päivittäistä palautetta siitä, kuinka hyvin palaudut stressistä ja treenistä yön aikana. Ominaisuus auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja päivisin. Lue lisää

Tunne unesi

Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta mittaa unesi vaiheita ja tarjoaa yksityiskohtasta dataa unesi laadusta.Helposti tulkittavat tiedot unestasi auttavat sinua tekemään tarvittavat muutokset ja nukkumaan paremmin. Lue lisää

Hengitä ja keskity

Rentouta kehosi ja rauhoita mielesi Serene™-hengitysharjoituksen avulla. Hengitysharjoitusten ottaminen uudeksi tavaksi auttaa sinua hallitsemaan stressitasojasi ja nukkumaan paremmin. Lue lisää

Sydämesi on avain: kuuntele sitä ja treenaa fiksummin

Sykkeen mittaaminen on kunnon kohottamisen perusta. Kun sykkeesi näkyy sykealueisiin jaettuna ja selkeästi esitettynä ranteessasi, tiedät tarkasti, kuinka kovaa milloinkin treenaat.

Ei enää arvailua

Kun seuraat treenejäsi Polar Unitella ja treenaat vaihtelevalla intensiteetillä, näet jokaisen treenikertasi hyödyt ja pystyt varmistamaan, että saat treeneistäsi kaiken irti.

Päivittäiset räätälöidyt treenit FitSpark™‑treenioppaalla

Hyödynnä henkilökohtaisiset valmiit treenit, jotka vastaavat palautumis- ja valmiustasoasi joka päivä. FitSpark määrittää, mitkä treenit sopivat sinulle parhaiten kunakin päivänä, ja antaa vaihtoehtoja valittavaksi. Lue lisää

Huipputason treenialusta

Polar Flow ‑sovellus ja ‑verkkopalvelu toimivat treeniesi sekä uni- ja aktiivisuustietojesi tallennuspaikkana. Niiden kautta voit helposti seurata edistymistäsi. Lue lisää

 

 

Värivaihtoehdot:

 

Erittäin kevyt ja mukautuva

Polar Uniten erittäin kevyt ja virtaviivainen muotoilu on optimoitu jatkuvaan käyttöön. Sitä on mukava käyttää kellon ympäri, ja voit muokata sen tyyliisi sopivaksi useilla rannekkeilla.

Väriä elämään vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla

Valitse suosikkisi rannekkeiden hienoista väreistä ja materiaaleista sekä sovita ne Polar Uniten kellotaulun väriteemoihin.

Vakiomallisia jousitapillisia 20 mm:n vaihdettavia rannekkeita on niin helppo ja nopea käyttää, että voit vaihtaa tyyliäsi niin usein kuin haluat.

Nauti kauniista ja yksinkertaisesta muotoilusta

Värillinen kosketusnäyttö, yksi käyttöpainike ja kätevä napsauttamalla ja pujottamalla säädettävä ranneke tekevät Polar Unitesta kauniin ja helppokäyttöisen.

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Polar Ignite 2

229 € sis. alv 24 %

Älyominaisuuskislla varustettu GPS-fitnesskello

Polar Ignite 2 ‑fitnesskello on tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs. Saat henkilökohtaista opastusta treeneihin, palautumiseen ja uneen. Lisäksi kello näyttää ja tuntuu hyvältä vuorokauden ympäri.

Polar Vantage M2

299 € sis. alv 24 %

ÄLYOMINAISUUKSILLA VARUSTETTU GPS-URHEILUKELLO

Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kellossa yhdistyvät suorituskyky, erinomaiset ominaisuudet ja ammattilaisen asenne. Se tarjoaa henkilökohtaista dataa ja opastusta kehittymisen tueksi sekä älykellojen keskeiset ominaisuudet, joiden avulla pysyt ajan tasalla.