Verkkokauppa

Polar Vantage V2

Polar Vantage V2

Kevyt premium-urheilukello

Polar Vantage V2 auttaa sinua ymmärtämään kehoasi. Vedenkestävässä multisport-GPS-kellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta.

499  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Polar Vantage V2

Tarkasti suunniteltu

Tyylikäs ulkoa, älykäs sisältä – ja kevyempi kuin muut premium-urheilukellot. Polar Vantage V2 on kaikki mitä tarvitset samassa ainutlaatuisen kevyessä ja tarkasti suunnitellussa paketissa.

Valitse laatu

Laadukkaiden materiaalien, kuten täysalumiinikuoren ja mukavien silikonirannekkeiden, ansiosta Polar Vantage V2 on valmiina kaikkeen.

Täydellinen kumppani kaikkiin tilanteisiin

Kevyt ja ohut muotoilu saa Polar Vantage V2:n näyttämään ja tuntumaan hyvältä aina ja kaikissa tilanteissa.

Suunnittele. Treenaa. Analysoi. Toista.

Polar Vantage V2 muuntaa kehosi signaalit dataksi ja ohjeiksi, joiden avulla pystyt suunnittelemaan paremmin, treenaamaan fiksummin ja palautumaan täysin.

Tunne kuntosi

Polar Vantage V2 auttaa seuraamaan edistymistäsi: se sisältää useita työkaluja, joilla voit testata suorituskykyäsi ja valmiustasoasi.

Tasapainon mestari

Treenaatko liian kovaa vai pitäisikö panoksia lisätä? Polar Vantage V2 kertoo, milloin kehosi on palautunut ja valmiina uusiin haasteisiin.

 

 

Värivaihtoehdot:

 


 

Enemmän kuin pelkkä urheilukello

Kun treenaat Polar Vantage V2:n kanssa, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar Flow’n. Kaikki harjoitustietosi ovat aina kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa.

Huipputason treenialusta

Polar Flow auttaa kattavien treenaamisen suunnittelu- ja analysointityökalujen, automaattisen treenipäiväkirjan, etenemisraporttien ja monien muiden ominaisuuksien avulla saavuttamaan kaikki treenitavoitteesi. Lue lisää

Synkronoi tiedot muihin palveluihin

Polar Flow’lla voit synkronoida automaattisesti kaikki harjoitustietosi muihin sovelluksiin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Polar Ignite 2

229 € sis. alv 24 %

Älyominaisuuskislla varustettu GPS-fitnesskello

Polar Ignite 2 ‑fitnesskello on tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs. Saat henkilökohtaista opastusta treeneihin, palautumiseen ja uneen. Lisäksi kello näyttää ja tuntuu hyvältä vuorokauden ympäri.

Polar Vantage M2

299 € sis. alv 24 %

ÄLYOMINAISUUKSILLA VARUSTETTU GPS-URHEILUKELLO

Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kellossa yhdistyvät suorituskyky, erinomaiset ominaisuudet ja ammattilaisen asenne. Se tarjoaa henkilökohtaista dataa ja opastusta kehittymisen tueksi sekä älykellojen keskeiset ominaisuudet, joiden avulla pysyt ajan tasalla.