Auktorisoidut
digiterveys®-valmentajat

Tupu Nordström Liikunnanohjaaja, AMK

Tupu on hyvinvoinnin moniosaaja: erityisosaamisalueita ovat
testaus, liikunta, mieli, ravinto, palautuminen ja
uni. Käytännön kokemusta näistä on kertynyt yli 15 vuoden
takaa testaajana, urheilijana, valmentajana, opettajana, hyvinvointikurssien vastaavana ja
liikunnanohjaajana. Motto ’Kun löydät oman sisimpäsi, coresi, löydät
myös hyvinvointisi’ – huokuu myös Tupusta itsestään. Hyvinvointi rakentuu askel kerrallaan!

Leena Arjanne Elintarviketieteiden maisteri Hyvinvoinnin erityisasiantuntijana Leenan vahvuudet ovat hänen vuorovaikutustaidossaan ja maltissaan nojata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin faktoihin. Leenalla on erityisosaamista ravitsemuksen psykologian, fysiologian ja erityisesti tietoisen syömisen äärellä.

Minni Suni Liikuntatieteiden maisteri Minni on toiminut hyvinvointialan eritasoisissa tehtävissä vuodesta 1996 alkaen, aloittanut ryhmäliikunnan parissa, toiminut esimiestehtävissä vastaten avainhenkilöiden rekrytoinnista sekä osaamisen kehittämisestä. Hän on täydentänyt osaamistaan joogaopettajan koulutuksella Singaporessa. Nykyään hän työskentelee Varalan Urheiluopistossa hyvinvointipalvelupäällikön –tehtävissä vastaten Digiterveys.fi –konseptin toteuttamisesta Varalassa.

Laura Kempas Kasvatustieteiden maisteri, liikuntaneuvoja ”Haluan jakaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ilosanomaa koko sydämmelläni”. Näin Laura kuvaa toimintaansa Digiterveys valmentajana.   Vuodesta 2009 lähtien Laura on toiminut liikunnanopettajana Varalan Urheiluopistolla. Lauran kokemus kestävyysurheilijana, valmentajana, opettajana sekä perheen äitinä  antavat vankan pohjan hyvinvointisi tueksi.

Valmentaja Minna K

Minna Kurjenmäki  Liikunnanohjaaja, AMK Hyvinvointivalmennuksen merkittävä osa on kehon- ja mielenhuolto sekä liikunta, joista saa virtaa toteuttaa unelmiaan. Nämä ovat Minnan erityisosaamista Pilates –ohjaajataustansa ansiosta.  Minna on toiminut liikunta-alalla vuodesta 1999 lähtien, lisäksi kokemusrikkaat vuoden kauppiaana antoi kokonaisvaltaisen näkemyksen elämän arjesta työn ja perheen parissa. Minnan pirteä olemus luo iloa ja energiaa.

Minna Tervo Liikuntatieteiden tohtori, liikuntafysiologi Minna on Digiterveys® -ohjelman kehittäjä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennuksen uranuurtaja. Hänen erityisosaamisalueita ovat stressi ja palautuminen, liikunta, painonhallinta ja laihdutus, urheiluravitsemus sekä fyysinen valmennus. Minnan toimintatavan keskeisin ajatus on – keep it simple. Yksinkertaisilla asioilla voimme vaikuttaa hyvinvointiimme elämästä nauttien.

HAE DIGITERVEYS® -VALMENTAJAKSI!

Oletko sinä seuraava Digiterveys® -valmentaja?

Lue lisää ja hae valmentajakoulutukseen