Auktorisoidut
digiterveys®-valmentajat

Minna Tervo

Liikuntatieteiden tohtori

Minna on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija ja digitaalisen hyvinvointivalmennuksen uranuurtaja. Hänen erityisosaamisalueita ovat stressi ja palautuminen, liikunta, painonhallinta ja laihdutus, urheiluravitsemus sekä fyysinen valmennus. Minnan toimintatavan keskeisin ajatus on – keep it simple. Yksinkertaisilla asioilla voimme vaikuttaa hyvinvointiimme elämästä nauttien.

Leena Arjanne

Elintarviketieteiden maisteri

Hyvinvoinnin erityisasiantuntijana Leenan vahvuudet ovat hänen vuorovaikutustaidossaan ja maltissaan nojata kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin faktoihin. Leenalla on erityisosaamista ravitsemuksen psykologian, fysiologian ja erityisesti tietoisen syömisen äärellä.

Tupu Nordström

Liikunnanohjaaja, AMK

Valmentaja Minna K

Minna Kurjenmäki 

Liikunnanohjaaja, AMK

Hyvinvointivalmennuksen merkittävä osa on kehon- ja mielenhuolto sekä liikunta, joista saa virtaa toteuttaa unelmiaan. Nämä ovat Minnan erityisosaamista Pilates –ohjaajataustansa ansiosta.  Minna on toiminut liikunta-alalla vuodesta 1999 lähtien, lisäksi kokemusrikkaat vuoden kauppiaana antoi kokonaisvaltaisen näkemyksen elämän arjesta työn ja perheen parissa. Minnan pirteä olemus luo iloa ja energiaa.

Minni Suni

Liikuntatieteiden maisteri

Minni on toiminut hyvinvointialan eritasoisissa tehtävissä vuodesta 1996 alkaen, aloittanut ryhmäliikunnan parissa, toiminut esimiestehtävissä vastaten avainhenkilöiden rekrytoinnista sekä osaamisen kehittämisestä. Hän on täydentänyt osaamistaan joogaopettajan koulutuksella Singaporessa. Nykyään hän työskentelee Varalan Urheiluopistossa hyvinvointipalvelupäällikön –tehtävissä vastaten Digiterveys.fi –konseptin toteuttamisesta Varalassa.

Laura Kempas

Kasvatustieteiden maisteri, liikuntaneuvoja

”Haluan jakaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ilosanomaa koko sydämmelläni”. Näin Laura kuvaa toimintaansa Digiterveys valmentajana.   Vuodesta 2009 lähtien Laura on toiminut liikunnanopettajana Varalan Urheiluopistolla. Lauran kokemus kestävyysurheilijana, valmentajana, opettajana sekä perheen äitinä  antavat vankan pohjan hyvinvointisi tueksi.

HAE DIGITERVEYS® -VALMENTAJAKSI!

Oletko sinä seuraava Digiterveys® -valmentaja?

Lue lisää ja hae valmentajakoulutukseen