Mitä hyvinvointi tarkoittaa sinun kohdallasi?

Asetat valmentajasi avustuksella henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteesi. Se voi olla palautumisen ja levon parantaminen, liikunnan lisääminen, stressin lieventäminen. Kyselymme paljastaa, mikä juuri sinulle on nyt tärkeintä. Ohjelmamme etenee pienin, mutta määrätietoisin askelin. Huomaat sen aikana kuinka olosi paranee, ja jaksat, ja voit paremmin. Oma tavoitteesi sekä ohjattu eteneminen takaavat, että muutokset jäävät pysyviksi!

näin aloitat terveyteen ja hyvinvointiin panostamisen!

Digiterveys-aloituspaketti

Ohjelman aluksi jokaiselle osallistujalle lähetetään Aloituspaketti, pitäen sisällään

Paketin arvo on 379 €.

Mobiilisovellus

  • Valmentajasi auttaa sinua asettamaan tavoitteesi lähitapaamisessa
  • Mobiilisovelluksesta näet tavoitteesi ja seuraat edistymistäsi
  • Mobiilisovelluksen avulla saat vinkkejä valmentajaltasi

Mittalaitteet

Digiterveys käyttää ainoastaan markkinoiden parhaita ja testattuja mittalaitteita, joiden antamaan tietoon voi luottaa. Mittarit on valinnut ohjelmaan Suomen mitatuin mies, mittaustekniikan tohtori Pekko Vehviläinen.

Käyttämämme mittarit ovat

Perusohjelmamme hintaan sisältyy aktiivisuusmittari ja unimittausjakso unimittarilla. Muut mittarit ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan osaksi ohjelmaa, ja mahdollista hankkia omaksi.

 

 

 

Geenitesti

Digiterveys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin geenitestin. Geenitestin on suunnitellut LitT Minna Tervo yhteistyössä genomiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla saat selville hyvinvointisi perimän. Testaamme yhteensä 85 geenivarianttia, joista saat yhteenvedon 23 eri hyvinvointiisi vaikuttavasta ominaisuudesta. Valmentajasi auttaa sinua testin tulkinnassa, ja siitä miten tulos hyödyntää sinua tavotteisiisi pääsemisessä.

Lue lisää geenitestistä

Hyvinvointiprofiili

Henkilökohtaiset profiilisi tuottavat oivalluksia ja kasvattavat motivaatiotasi itsesi kehittämiseen. Profiilit toteutetaan sähköisinä kyselyinä, ja saat itsellesi yksityiskohtaiset raportit lähtökohdistasi.

Lue lisää hyvinvointiprofiileista

Hyvinvointikysely

Yksilölle suunnattu, ammattilaisten laatima kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kysely näyttää sinulle oman hyvinvointisi tilan. Kyselytuloksen perusteella saat tietoa siitä, mikä hyvinvointisi osa-alue kaipaa juuri nyt eniten kohennusta. Valmennuksen avulla saat tiedon siitä, kuinka voit tavoitteesi saavuttaa.

Lue lisää hyvinvointikyselystä

Energiatesti

Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvoinnin mittari. Tämä kevyt kuntotesti toteutetaan valmentajan ohjauksessa. Sen tuloksena saadaan energiaindeksisi, joka kuvaa tämän hetkistä energiatasoasi ja motivoi sinut kehittämään hyvinvointisi eri osa-alueita.

Lue lisää energiatestistä

Lähivalmennus

Lähivalmennuksen aikana valmentajasi johdattaa sinut uuteen hyvinvointiteemaan. Valmennuksessa käydään läpi edeltävän etävalmennusjakson oivallukset, orientoidutaan uuteen teemaan luennon ja tehtävien myötä, sekä puretaan ennakkotehtävät. Valmennuksen jälkeen olet motivoitunut viemään hyvinvointisi jälleen uudelle tasolle!

Lue lisää lähivalmennuksesta

Tulosraportti ja analyysi

Hyvinvoinnin tulosraportista näet lähtötilanteesi, nykytilanteen, ja edistymisesi. Raportti sisältää hyvinvointikyselyn tulokset, asettamasi hyvinvointitavoiteen, sekä päivätason mittaukset aktiivisuudesta, unesta ja stressitasostasi. Hyvinvoinnin seuranta on konkreettista ja motivoivaa!

Lue lisää tulosraportista ja analyysista

Hinnat alk. 129 € / hlö / kk *

Panosta työkykyyn jo tänään!

Kk-hinta on 12 kk valmennusjaksolle, jonka lisäksi veloitetaan aloitusmaksu.
Aloitusmaksu on 379 € joka sisältää starttipaketin. Aloitusmaksu on 169 € jos valmennettavalla on jo oma aktiivisuusmittari. Ryhmän koko maks. 12 hlö.
Kaikki hinnat alv. 0%.

ota yhteyttä ja kysy lisää digiterveys tm -ohjelmasta

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Kerromme sinulle mielellämme lisää Digiterveys TM -ohjelmasta. Voit jättää yhteydenottopyynnön vain täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme teihin yhteydessä ja voimme sopia vaikka tapaamisen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Yhteystietojen jättäminen on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään