Mitä hyvinvointi tarkoittaa sinun kohdallasi?

Asetat valmentajasi avustuksella henkilökohtaiset hyvinvointitavoitteesi. Se voi olla palautumisen ja levon parantaminen, liikunnan lisääminen, stressin lieventäminen. Hyvinvointianalyysimme paljastaa, mikä juuri sinulle on nyt tärkeintä. Ohjelmamme etenee pienin, mutta määrätietoisin askelin. Huomaat sen aikana kuinka olosi paranee, ja jaksat, ja voit paremmin. Oma tavoitteesi sekä ohjattu eteneminen takaavat, että muutokset jäävät pysyviksi!

näin aloitat terveyteen ja hyvinvointiin panostamisen!

Hyvinvointikartoitus

Hyvinvoinnin edistäminen lähtee liikkeelle hyvinvoinnin tason tunnistamisesta.

Yksilölle suunnattu, ammattilaisten laatima kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kartoitus näyttää sinulle oman hyvinvointisi tilan. Kartoituksen perusteella saat tietoa siitä, mikä hyvinvointisi osa-alue kaipaa juuri nyt eniten kohennusta. Valmennuksen avulla saat tiedon siitä, kuinka voit tavoitteesi saavuttaa.

Lue lisää hyvinvointikartoituksesta

Lue lisää tulosraportista ja analyysistä

Digiterveys-aloituspaketti

Ohjelman aluksi jokaiselle osallistujalle lähetetään Aloituspaketti, pitäen sisällään

Paketin arvo on 379 €.

Mobiilisovellus

  • Mobiilisovellus on vuorovaikutuskanava, joka ohjaa hyvinvointitavoitteessa eteenpäin
  • Sovelluksesta tarkistaa kätevästi omat tavoitteet ja edistymisen sekä testien ja kartoitusten tulokset
  • Sovellus sisältää oman tavoitteen seurannan, etävalmennusviestit ’Päivän vinkit’ sekä liikunta- ja kehonhuolto ohjeita

Mittalaitteet

Digiterveys käyttää ainoastaan markkinoiden parhaita ja testattuja mittalaitteita, joiden antamaan tietoon voi luottaa. Mittarit on valinnut ohjelmaan Suomen mitatuin mies, mittaustekniikan tohtori Pekko Vehviläinen. Käyttämämme mittarit ovat

Perusohjelmamme hintaan sisältyy aktiivisuusmittari. Muut mittarit ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan osaksi ohjelmaa.

Geenitesti

Digiterveys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin geenitestin. Geenitestin on suunnitellut LitT Minna Tervo yhteistyössä genomiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla saat selville hyvinvointisi perimän. Testaamme yhteensä 81 geenivarianttia, joista saat yhteenvedon 24 eri hyvinvointiisi vaikuttavasta ominaisuudesta. Valmentajasi auttaa sinua testin tulkinnassa, ja siitä miten tulos hyödyntää sinua tavotteisiisi pääsemisessä.

Lue lisää geenitestistä

Hyvinvoinnin teemaprofiilit

Henkilökohtaiset liikunnan, ravitsemuksen ja vuorovaikutuksen teemaprofiilit tuottavat oivalluksia ja kasvattavat motivaatiotasi itsesi kehittämiseen. Profiilit toteutetaan sähköisinä kyselyinä, ja saat itsellesi yksityiskohtaiset raportit lähtökohdistasi.

Lue lisää hyvinvoinnin teemaprofiileista

Energiatesti

Energiatesti on patentoitu ja palkittu terveyskunnon mittari. Tämä kevyt kuntotesti toteutetaan valmentajan ohjauksessa. Sen tuloksena saadaan energiaindeksisi, joka kuvaa tämän hetkistä energiatasoasi ja motivoi sinut kehittämään hyvinvointisi eri osa-alueita.

Lue lisää energiatestistä

Ryhmä- ja yksilövalmennus

Ryhmävalmennuksen aikana valmentajasi johdattaa sinut uuteen hyvinvointiteemaan. Valmennuksessa käydään läpi edeltävän etävalmennusjakson oivallukset, orientoidutaan uuteen teemaan luennon ja tehtävien myötä, sekä puretaan ennakkotehtävät. Valmennuksen jälkeen olet motivoitunut viemään hyvinvointisi jälleen uudelle tasolle!

Lue lisää valmennuksesta

Tulosraportti ja analyysi

Hyvinvoinnin tulosraportti kuvaa lähtötason, edistymisen ja nykytilanteen. Raportti sisältää hyvinvointikartoituksen tulokset, sekä tiedon fyysisen aktiivisuuden ja kunnon kehityksestä ja stressitasosta. Hyvinvoinnin seuranta on konkreettista ja motivoivaa!

Lue lisää tulosraportista ja analyysista

ota yhteyttä ja kysy lisää digiterveys ® -ohjelmasta

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Kerromme sinulle mielellämme lisää Digiterveys ® -ohjelmasta. Voit jättää yhteydenottopyynnön vain täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme teihin yhteydessä ja voimme sopia vaikka tapaamisen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Yhteystietojen jättäminen on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään