Hyvinvointikartoitus

 

Hyvinvointikartoituksen Hyvinvointi-indeksi näyttää tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi. Se auttaa sinua ylläpitämään hyvinvointiasi ja toimintakykyäsi. Digiterveys ohjelman aikana kartoitus toteutetaan sähköisesti kolmen kuukauden välin, joista saat itsellesi yksilökohtaisen raportin.

Hyvinvointiprofiili kuvaa hyvinvointisi tasoa.

Digiterveydessä olemme havainneet hyvinvointikartoitusten vastausjakaumien perusteella seuraavat ryhmät:

  1. Timantti: Kaikki hyvinvoinnin osa-alueet ovat keskimäärin hyviä, eli hyvinvointi on kokonaisuutena hyvällä tasolla. Tästä huolimatta, esim. mieli tai palautuminen voivat olla keksitasoa.
  2. Huomio palautumiseen! Kaikki muut hyvinvoinnin osa-alueet ovat hyviä, paitsi palautuminen ja/tai liikunta ovat keskitasoa.
  3. Muista levätä! Hyvinvoinnin osa-alueista työ on hyvä, palautuminen on heikentynyt jo selvästi, ja muutkin osa-alueet (mieli, ravitsemus ja liikunta) ovat enää keskitasoa.
  4. Pysähtymisen paikka! Hyvinvoinnin osa-alueista palautuminen on jo heikko, ja muut osa-alueet ovat keskitasoa.
  5. Mielen huoli Hyvinvoinnin osa-alueista palautuminen ja mieli ovat heikkoja, muut osa-alueet (työ, liikunta ja ravitsemus) keskitasoa.
  6. Lopen uupuneet Kaikki hyvinvoinnin osa-alueet ovat heikkoja.

Hyvinvointikartoituksen vastausten perusteella hyvinvointiprofiloinnin algoritmi osoittaa lähimmän ryhmän 90-95 % tarkkuudella. Ryhmä ei ole siis 100% tarkka.

 

Organisaation hyvinvointiraportti

Tilaa hyvinvointikartoitus  tästä!