Hyvinvointprofiilit

Henkilökohtaiset profiilisi tuottavat oivalluksia ja kasvattavat motivaatiotasi itsesi kehittämiseen. Profiilit toteutetaan sähköisinä kyselyinä, ja saat itsellesi yksityiskohtaiset raportit lähtökohdistasi.

SYÖMISTYYLI

RUOKAILUTOTTUMUSKARTOITUS, YMMÄRRÄ MITEN JA MITÄ SYÖT.

Syömistyyliprofiilisi auttaa sinua ymmärtämään tämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita. Ruokailutottumukset ja haasteet voivat olla keskenään riippuvaisia – ja usein ovatkin. Kontrolli haasteistasi takaa tuloksia siten, että osaat ottaa terveelliset ruokailutottumukset tavaksi ja myös pitäytyä niissä.

Kartoitus koostuu kahdesta osa-alueesta

  • miten syöt
  • mitä syöt

Jokaisessa osa-alueessa on diagrammeja, jotka selitetään raportissa. Parhaimmillaan käyt tulokset tarkemmin läpi valmentajasi kanssa. Hän auttaa sinua miettimään, mitä konkreettisia tekoja sinun kannattaa tulosten pohjalta tehdä.

Ruokailutottumuksesi ovat vuosien varrella opittu tapa. Niiden muuttaminen ei ole helppoa, mutta se on mahdollista. Oman ruokailutavan muuttaminen tarkoittaa syömiseen liittyvien uusien tapojen oppimista ja nykyisten tapojen vaihtamista toisiin. Tämä vaatii nykyisen syömistyylin tunnistamista ja ymmärtämistä kuinka sitä voi tarvittaessa muuttaa. Sen jälkeen uusia tapoja tulee harjoitella, mikä vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa

Esimerkkiprofiili

LIIKUNTATYYLI

MIKÄ MOTIVOI SINUA OIKEASTI LIIKKUMAAN.

Henkilökohtaisen liikkujaprofiilin avulla löydät motivoivan ja sinun tyylillesi sopivan tavan harrastaa liikuntaa. Profiilin avulla osaat asettaa itsellesi sinua motivoivat tavoitteet ja miten niiden toteutumista on hyvä seurata.

Liikuntatyyliprofiili

  • näyttää motivaatiosi taustalla olevat tekijät
  • auttaa asettamaan sinulle sopivat tavoitteet
  • näyttää oletko ryhmässä vai yksin liikkuja
  • auttaa sinua tekemään sinulle sopivan liikuntasuunnitelman
  • näyttää miten sinun tulee seurata liikunnan etenemistä
  • näyttää miten liikuntatyylisi muuttuu paineen alla

Esimerkkiprofiili

VUOROVAIKUTUSTYYLI

TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. Mitä paremmin tunnet oman tyylisi sitä tehokkaammin osaat toimia. Yllättävän harva tunnistaa omat vahvuutensa ja hyödyntää niitä tietoisesti. Moni uskoo omien kehityskohteidensa johtuvan osaamisen puutteesta. Kehityskohteissa on usein kysymys toimintamalleista, jotka eivät ole meille luontaisia. Kun oivallamme luontaisen tavan toimia, on ei-niin-luontaisten toimintamallien oppiminen huomattavasti mielekkäämpää.

Esimerkkiprofiili