Hyvinvointi, valmennus ja teknologia

Oletko ihmetellyt mitä hyötyä on itsensä mittaamisesta, siis hyvinvointiteknologiasta? Entäpä uusista superdieteistä ja HIT-harjoittelusta? Pitääkö omasta terveydestä olla huolissaan. Moni on.

Digiterveys® -ohjelma perustuu tutkittuun, tieteelliseen tietoon jonka taustalla ovat tekniikan tohtori Pekko Vehviläinen ja liikuntatieteiden tohtori Minna Tervo.

Pekolla on kokemusta yli 50:stä mittalaitteesta ja ohjelmistosta. Itsensä mittaaminen auttaa, ja tuo aluksi joitain tuloksia. Hyvin varhain Pekko kuitenkin huomasi, että omat tiedot datamäärän ja asioiden yhteyksien välisessä hahmottamisessa jäivät nopeasti pieneksi. ”Mitä minä tällä kaikella datalla oikein teen?”

Minnan puolestaan oli huomannut, että lääkärit auttamishalustaan huolimatta kohtaavat asiakkaitaan liian harvoin, jotta muutoksia saataisiin aikaiseksi. Henkilökohtainen ohjaus kuntosaleilla tuotti Minnan mielestä hyviä tuloksia, mutta pääosin salin seinien sisäpuolella. Viimeistään tuttavan sairastuminen tyypin II diabetekseen, sai Minnan miettimään: ”Minähän voin auttaa!”. Näin lähti liikkeelle kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tutkimushanke yritysjohtajille.

Ylen Aamu-TV:n lähetys itsensä mittaamisesta oli yhdistävä tekijä. Minna huomasi, että tässä on henkilö, joka osaa digitaalisen kehitttämisen ja Pekko ymmärsi tavanneensa ammattilaisen, joka osaa mittaridatan tulkkinnan ja hyödyntämisen. Tästä tapaamisesta syntyi Digiterveys.fi: kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus tieteellistä tietoa ja laitedataa hyödyntäen.

Liikeideamme pohjalta autamme sinua tunnistamaan omat hyvinvointitarpeesi. Valmentajamme auttavat sinua näiden tarpeiden mukaisesti, olivatpa ne sitten painon- tai stressinhallinnassa, liik-kumisen lisäämisessä, ihmissuhteiden kehittämisessä, tai paremmassa ja pitemmässä yöunessa. Valmentajamme seuraavat hyvinvointisi kehittymistä hyvinvointimittariesi ja niitten tuottaman datan avulla.

Valmennuksen lisäksi koulutamme ja konsultoimme yrityksiä, sekä tarjoamme osaamista terveysdatan louhintaan ja käsittelyyn.