Verkkokauppa

Hyvinvointikartoitus ja palaute

Hyvinvointikartoitus ja palaute

Hyvinvoinnin edistäminen lähtee liikkeelle hyvinvoinnin tason tunnistamisesta.

Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi. Asiantuntijan kanssa käyty palaute täydentää tulosten tulkintaa ja saat eväitä hvyinvointisi kehittämiseen. Palaute on kestoltaan 45 min ja se toteutetaan etäyhteydellä.

99  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:

Hyvinvointikartoitus ja palaute

 

Yksilölle suunnattu, ammattilaisten laatima kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kartoitus näyttää sinulle oman hyvinvointisi tilan. Kartoituksen perusteella saat tietoa siitä, mikä hyvinvointisi osa-alue kaipaa juuri nyt eniten kohennusta. Valmennuksen avulla saat tiedon siitä, kuinka voit tavoitteesi saavuttaa.

Sähköisen kartoituksen avulla kartoitetaan yksilön kokonaisvaltaisia voimavaroja osa-alueilla mielen hyvinvointi, palautuminen, työ, liikunta sekä ravitsemus. Vastattuaan kartoitukseen saat yksilötason tulosraportin heti käyttöösi selaimessa.

Hyvinvointi-indeksi konkretisoi hyvinvointisi tilaa.

Hyvinvointiprofiili kuvaa hyvinvointisi tasoa kuudessa Hyvinvointiprofiiliryhmässä.

Lue lisää Hyvivointiprofiilista tästä

Yksilön tuloskoostetta voi hyödyntää valmennus- tai työterveystarkastuksen esikartoituksena, joka konkretisoi myös ammattilaiselle nopeasti ja visuaalisesti yksilön hyvinvoinnin nykytilaa ja kehitystarpeita.

Lataa esimerkkiraportti tästä

Hyvinvointikartoituksen tulokset jakautuvat viiteen eri osa-alueeseen. Vastauksesi perusteella saat arvion kunkin osa-alueen hyvinvoinnista asteikolla 0-100. Hyvinvointi-indeksi on näiden osa-alueiden keskiarvo.

MIELI
PALAUTUMINEN
RAVINTO
LIIKUNTA
LEPO

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Digiterveyden hyvinvointikartoitus

19 € sis. alv 24 %

Hyvinvoinnin edistäminen lähtee liikkeelle hyvinvoinnin tason tunnistamisesta.

Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi.

Geenitesti

169 € sis. alv 24 %

Digiterveys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin geenitestin. Geenitestin on suunnitellut LitT Minna Tervo yhteistyössä genomiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla saat selville hyvinvointisi perimän. Analysoimme yhteensä 81 geenivarianttia, joista saat yhteenvedon 24:sta hyvinvointiisi vaikuttavasta ominaisuudesta.