Verkkokauppa

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Digiterveyden käyttämä TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. Mitä paremmin tunnet oman tyylisi sitä tehokkaammin osaat toimia.

Vastaamalla vuorovaikutustyylikartoitukseemme luomme sinulle Digiterveyden henkilökohtaisen vuorovaikutustyyliprofiilin. Linkki kartoitukseen lähetetään sinulle n. 1-2 arkipäivän kuluessa. Vastattuasi analysoimme tuloksesi, ja lähetämme valmiin profiilin sähköpostiisi.

Yllättävän harva tunnistaa omat vahvuutensa ja hyödyntää niitä tietoisesti. Moni uskoo omien kehityskohteidensa johtuvan osaamisen puutteesta. Kehityskohteissa on usein kysymys toimintamalleista, jotka eivät ole meille luontaisia. Kun oivallamme luontaisen tavan toimia, on ei-niin-luontaisten toimintamallien oppiminen huomattavasti mielekkäämpää.

 

Vuorovaikutustyyliprofiili:

  • näyttää viestintäsi taustalla olevat tekijät
  • auttaa miettimään, miten voisit kehittää kommunikaatiotasi
  • opit tunnistamaan muiden vuorovaikutustyylejä, ja osaat sopeutua niihin paremmin
  • näyttää miten vuorovaikutustyylisi muuttuu paineen alla

Oletko jo tutustunut näihin?

Polar Vantage V2

499 € sis. alv 24 %

Kevyt premium-urheilukello

Polar Vantage V2 auttaa sinua ymmärtämään kehoasi. Vedenkestävässä multisport-GPS-kellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta.

Liikunta­tyyli­kartoitus

49 € sis. alv 24 %

Digiterveyden liikuntatyylikartoituksen avulla tunnistat omat liikuntatottumuksesi ja saat selville liikuntatyylisi.

Oura-älysormus & hyvin­vointi­kartoitus

338 € sis. alv 24 %

Suomalainen Oura-älysormus mittaa untasi, palautumista, aktiivisuutta, ruumiinlämpöä, sykettä ja paljon muuta! Sormuksen käyttöön tarvitset Android- tai iOS-älypuhelimen, johon ladataan sovellus, jolla saa yhteyden sormukseen.

Tilauksen yhteydessä saat myös linkin hyvinvointikartoitukseemme, jonka avulla selvität hyvinvointisi tilan. Jos päätät lisäksi tilata meiltä muita palveluitamme (valmennusohjelma), hyvitämme nämä ostot sinulle valmennusohjelman hinnasta.

 

Katso tilausohjeet