Verkkokauppa

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Digiterveyden vuorovaikutustyyliprofiilin avulla tunnistat omat tapasi viestiä ja saat selville oman vuorovaikutustyylisi.

49  / KPL sis. alv. 24%

Määrä:
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Digiterveyden käyttämä TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. Mitä paremmin tunnet oman tyylisi sitä tehokkaammin osaat toimia.

Vastaamalla vuorovaikutustyylikartoitukseemme luomme sinulle Digiterveyden henkilökohtaisen vuorovaikutustyyliprofiilin. Linkki kartoitukseen lähetetään sinulle n. 1-2 arkipäivän kuluessa. Vastattuasi analysoimme tuloksesi, ja lähetämme valmiin profiilin sähköpostiisi.

Yllättävän harva tunnistaa omat vahvuutensa ja hyödyntää niitä tietoisesti. Moni uskoo omien kehityskohteidensa johtuvan osaamisen puutteesta. Kehityskohteissa on usein kysymys toimintamalleista, jotka eivät ole meille luontaisia. Kun oivallamme luontaisen tavan toimia, on ei-niin-luontaisten toimintamallien oppiminen huomattavasti mielekkäämpää.

 

Vuorovaikutustyyliprofiili:

  • näyttää viestintäsi taustalla olevat tekijät
  • auttaa miettimään, miten voisit kehittää kommunikaatiotasi
  • opit tunnistamaan muiden vuorovaikutustyylejä, ja osaat sopeutua niihin paremmin
  • näyttää miten vuorovaikutustyylisi muuttuu paineen alla

Oletko jo tutustunut näihin?

Digiterveys-ohjelman omavastuu

100 € sis. alv 24 %

Digiterveys-ohjelmaan osallistuvat voivat maksaa verkkokaupassamme Digiterveys-ohjelman omavastuu osuutensa tällä sivulla. Noudata sivuston ohjeita, ja käytä omavastuu osuutena ePassia maksaessasi.

Digiterveyden hyvinvointikartoitus

19 € sis. alv 24 %

Hyvinvoinnin edistäminen lähtee liikkeelle hyvinvoinnin tason tunnistamisesta.

Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi.

Geenitesti

169 € sis. alv 24 %

Digiterveys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin geenitestin. Geenitestin on suunnitellut LitT Minna Tervo yhteistyössä genomiikan asiantuntijoiden kanssa. Sen avulla saat selville hyvinvointisi perimän. Analysoimme yhteensä 81 geenivarianttia, joista saat yhteenvedon 24:sta hyvinvointiisi vaikuttavasta ominaisuudesta.