Verkkokauppa

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Vuoro­vaiku­tus­tyyli­kartoi­tus

Digiterveyden käyttämä TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. Mitä paremmin tunnet oman tyylisi sitä tehokkaammin osaat toimia.

Vastaamalla vuorovaikutustyylikartoitukseemme luomme sinulle Digiterveyden henkilökohtaisen vuorovaikutustyyliprofiilin. Linkki kartoitukseen lähetetään sinulle n. 1-2 arkipäivän kuluessa. Vastattuasi analysoimme tuloksesi, ja lähetämme valmiin profiilin sähköpostiisi.

Yllättävän harva tunnistaa omat vahvuutensa ja hyödyntää niitä tietoisesti. Moni uskoo omien kehityskohteidensa johtuvan osaamisen puutteesta. Kehityskohteissa on usein kysymys toimintamalleista, jotka eivät ole meille luontaisia. Kun oivallamme luontaisen tavan toimia, on ei-niin-luontaisten toimintamallien oppiminen huomattavasti mielekkäämpää.

 

Vuorovaikutustyyliprofiili:

  • näyttää viestintäsi taustalla olevat tekijät
  • auttaa miettimään, miten voisit kehittää kommunikaatiotasi
  • opit tunnistamaan muiden vuorovaikutustyylejä, ja osaat sopeutua niihin paremmin
  • näyttää miten vuorovaikutustyylisi muuttuu paineen alla

Oletko jo tutustunut näihin?

Polar Vantage M2

299 € sis. alv 24 %

ÄLYOMINAISUUKSILLA VARUSTETTU GPS-URHEILUKELLO

Polar Vantage M2 ‑multisport-GPS-kellossa yhdistyvät suorituskyky, erinomaiset ominaisuudet ja ammattilaisen asenne. Se tarjoaa henkilökohtaista dataa ja opastusta kehittymisen tueksi sekä älykellojen keskeiset ominaisuudet, joiden avulla pysyt ajan tasalla.

Digiterveyden hyvin­vointi­kartoitus

9 € sis. alv 24 %

Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi.

Polar Vantage V2

499 € sis. alv 24 %

Kevyt premium-urheilukello

Polar Vantage V2 auttaa sinua ymmärtämään kehoasi. Vedenkestävässä multisport-GPS-kellossa on samassa paketissa kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet, kuten ranteesta mitattava syke, tarkka GPS, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta.