Digiterveys on ainutlaatuinen, tieteeseen perustuva hyvinvoinnin ohjelma, joka vaikuttaa todistetusti ja pysyvästi hyvinvointiisi. Ohjelman on suunnitellut LitT Minna Tervo. Ohjelman vaikuttavuus osoitettiin jo vuonna 2015, kun 40 yritysjohtajaa oli valmennettu yli vuoden ajan. Johtajien ja heidän henkilöstönsä hyvinvointi parani selvästi tutkimuksen tuloksena.

Olemme nyt tuotteistaneet ohjelman, ja valmennamme sen mukaisesti yrityksiä Suomessa. Valmennettavien kokemukset ovat olleet erittäin myönteisiä. Ohjelma on myös yritysjohdon mieleen: hyvinvoinnin tuloksia voidaan mitata ja raportoida. Hyvinvointi-indeksi ja talousluvut kulkevat käsi kädessä: tuottavuus voi jopa kolminkertaistua, kun hyvinvointiin kiinnitetään huomiota.

Digiterveys-ohjelmassa ammattitaitoinen ja korkeakoulutettu valmentaja ohjaa sinua ja ryhmääsi. Asetat hyvinvointitavoitteesi itse. Valitsemamme mittarit ja niiden keräämä tieto auttaa sinua ja valmentajaasi tavoitteiden seurannassa. Ohjelma tuottaa todistetusti ja tutkitusti tuloksia. Mikset lähtisi mukaan!

Pekko Vehviläinen
Digiterveys.fi