(Kuvassa vasemmalta oikealle: Varalan toimitusjohtaja Riku Granat, Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen, Digital Health Solutions Oy:n toimitusjohtaja Minna Tervo ja hallituksen puheenjohtaja Pekko Vehviläinen)

Pihlajalinna ostaa Digital Health Solutions Oy:n osakkuuden ja on sopinut samalla tulevasta koko osakekannan hankinnasta nykyisiltä omistajilta. Hankintaan liittyy laaja yhteistyö yhtiön ja sen pääomistajien kanssa. Yhtiön päätuote on Digiterveys-palvelukonsepti, joka sisältää digitaalisen palvelualustan.

Digiterveys-palvelukonsepti on kehitetty yritysten ja ryhmien henkilöstön hyvinvoinnin monipuoliseen tukemiseen, ja se auttaa organisaatioita huolehtimaan yksilöstä muutosten keskellä. Palvelukonsepti perustuu tutkittuun, tieteelliseen tietoon, jonka taustalla ovat tekniikan tohtori Pekko Vehviläinen ja liikuntatieteiden tohtori, liikuntafysiologi Minna Tervo. Vehviläinen ja Tervo jatkavat työskentelyä palvelukonseptin kehittämisen parissa kaupan jälkeenkin.

Digiterveys vahvistaa sekä Pihlajalinnan työterveyspalveluita että julkisen sektorin palveluita. Palvelukonseptiin kuuluu muun muassa lähi- ja etätapaamisia valmentajan kanssa, tarvittavat mittalaitteet ja testit sekä mobiilisovelluksen käyttö.

”Digiterveys herätti mielenkiintomme, sillä se poikkeaa muista hyvinvointiohjelmista esimerkiksi siinä, että se ei keskity vain fysiologiseen terveyteen ja ravintoon, vaan keskiössä ovat työstä suoriutuminen, stressinsietokyky ja palautuminen. Palvelukonseptilla on positiivisia vaikutuksia, ja ne tulevat esille kokonaisvaltaisesti työelämässä. Olemme erittäin iloisia saadessamme Digiterveyden osaksi palveluvalikoimaamme”, kertoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

”Pihlajalinnan mukaantulon myötä pääsemme laajentamaan palveluamme valtakunnalliseksi nopeasti, ja hyödymme myös synergiaeduista terveydenhuollon palveluiden ja liikuntakeskusten kanssa”, iloitsevat Digital Health Solutions Oy:n henkilöosakkaat Minna Tervo ja Pekko Vehviläinen.

Digital Health Solutionsin nykyisiin omistajiin kuuluu Tervon ja Vehviläisen lisäksi myös Varalan Urheiluopisto.

”Varala lähti omistajaksi Digiterveyteen muutama vuosi sitten tavoitteenaan luoda yhdessä Pekon ja Minnan kanssa vaikuttava kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelma sekä kannattava liiketoimintamalli sen ympärille. Tuo tavoite on nyt saavutettu ja on aika siirtyä eteenpäin, mihin Digiterveys tarvitsee nyt leveämmät hartiat. On aivan mahtavaa, että tarina jatkuu nyt Pihlajalinnan kanssa”, toteaa Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat.

Lisätietoja:
Joni Aaltonen, toimitusjohtaja, Pihlajalinna
Soittopyynnöt Pihlajalinnan viestinnän kautta:
viestintäpäällikkö Taina Lehtomäki, p. +358 50 451 3678 tai taina.lehtomaki@pihlajalinna.fi

Pekko Vehviläinen, hallituksen puheenjohtaja, Digital Health Solutions
p. +358 50 487 2332 tai pekko.vehvilainen@digiterveys.fi