Verkkokauppa

Syömistyylikartoitus

Syömistyylikartoitus

Digiterveyden syömistyyliprofiilin avulla tunnistat omat ruokailutottumuksesi ja saat selville oman syömistyylisi. Näet painonhallinan ja siihen liittyvät haasteesi kokonaan uudessa valossa. kasvaneen itsetuntemuksen ansioista painonhallinnasta tulee on helpompaa!

Syömistyylikartoitus auttaa sinua ymmärtämääntämän hetkistä syömistäsi ja siihen liittyviä mahdollisia haasteita. Ruokailutottumuksesi ja haasteesi voivat olla keskenään riippuvaisia – ja usein ovatkin. Kontrolli haasteista takaa tuloksia siten, että osaat ottaa terveelliset ruokailutottumukset tavaksi ja myös pitäytyä niissä.

Kartoitus koostuu kahdesta osa-alueesta:

 1. miten syöt
 2. mitä syöt

Raportti kuvaa nykytilanteesi selkeällä grafiikalla. Lisäksi saat ohjeet tulosten tulkintaan. Raportti on hyvä itsetutkiskelun pohja, ja sen avulla voidaan päästä nopeammin kiinni siihen, mikä ruokailussasi edellyttää muutoksia.

Jos haluat – ja suosittelemme ehdottomasti – voit käydä tulokset tarkemmin läpi valmentajamme kanssa. Hänen kanssaan voit pohtia tarkemmin, mitä konkreettisia tekoja sinun mahdollisesti kannattaa tulosten pohjalta tehdä.

Syömistyylikartoitus
Syömistyylikartoitus auttaa sinua tunnistamaan ruokailuusi liittyvät haasteet!
Selkeä grafiikka näyttää omat ravintotottumuksesi ja vertaa niitä ravintosuosituksiin.

Syömistyylikartoitus auttaa sinua:

 • tunnistamaan oman syömistyylisi
 • näyttää sinulle ruokailuusi liittyvät haasteet
 • vertaa syömistyyliäsi ravintosuosituksiin
 • antaa ohjeet tyypillisimpien painonhallintaan liittyvien sudenkuoppien välttämiseen
 • hallitsemaan painoasi!
 • Oletko jo tutustunut näihin?

  Oura-älysormus & hyvinvointikartoitus

  338 € sis. alv 24 %

  Tällä hetkellä myynnissä vain Oura Heritage, väri musta. Sormuksen hinta 314 € + toimituskulut 15 €. Hyvinvointikartoituksen hinta 9 €. Yhteensä 338 €.

  Moodmetric-älysormus

  229 € sis. alv 24 %

  Moodmetric-mittaus auttaa tunnistamaan, mitkä asiat elämässä aiheuttava korkeaa psyykkistä kuormitusta ja mitkä asiat palauttavat. Sormusta on saatavilla viittä kokoa sekä neljää väriä.

  Koot:

  XS – 16mm – US5.5
  S – 17mm – US6
  M – 18.5mm – US8.5
  L – 20mm – US10
  XL – 21.5mm – US12

  Hyvinvointikartoitus ja palaute

  99 € sis. alv 24 %

  Hyvinvointikartoitus kertoo tämän hetkisen hyvinvointisi tilan ja konkretisoi kehittämistarpeesi. Asinatuntijan kanssa käyty palaute täydentää tulosten tulkintaa ja saat eväitä hvyinvointisi kehittämiseen. Palaute on kestoltaan 45 min ja se toteutetaan etäyhteydellä.